Beşiktaş'ta Alanyaspor maçı öncesi son durum! 5 oyuncu... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin 27. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.


siyahlabeyaz | Karşılaşma yarın akşam saat 19:00’da Vodafone Park’ta oynanacak.


Quaresma, Medel ve Adriano cezalı
Siyah beyazlılarda kart cezalısı olan Ricardo Quaresma, Gary Medel ve Adriano Correia, Cumartesi günü oynanacak mücadelede oynayamayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan maçtan sonra 5 maç ceza alan Quaresma, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir mücadelelerinin ardından Aytemiz Alanyaspor karşısında da takımını yalnız bırakacak.

Medipol Başakşehir ile oynanan maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Medel ile Adriano da forma giyemeyecek.

5 oyuncu sınırda 
Beşiktaş'ta Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah beyazlılarda Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Dusko Tosic, Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada sarı kart görürse 28. haftadaki Göztepe maçında cezalı duruma düşecek.

Pepe dönüyor 
Fenerbahçe ile kupada oynanan derbi mücadelesinde ayak parmağı kırılan Pepe’nin sakatlığı geçti. Takımla çalışmalarını yapan Portekizli oyuncu, Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyebilecek.

Yıldız oyuncu, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Bayern Münih ve Medipol Başakşehir maçlarında forma giyememişti.

Negredo maskeyle
Siyah beyazlıların, ligin 26. haftasında Medipol Başakşehir ile oynadığı maçta elmacık kemiği kırılan ve ameliyat olan Alvaro Negredo, özel bir maskeyle sahaya çıkacak.

Golcü oyuncu, ameliyatının ardından 1 hafta dinlenirken milli maç arası olması nedeniyle daha sonra ise özel maskeyle takımla çalışmalarını sürdürdü.

Töre sevinci
Yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon Beşiktaş’ta hiçbir maçta forma giyemeyen Gökhan Töre ise hafta boyunca takımla çalışmalarını yaptı.

Töre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da sakatlığının geçtiğini ve tamamen hazır olduğunu açıkladı.

 Kaynak : Haber1903