İşte Başkan'ın hayalindeki o yıldız! Yüzde 20 ihtimal bile olsa... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Başkan'ın hayalindeki o yıldız! Yüzde 20 ihtimal bile olsa...

Share This

Katıldığı bir davette “sadece Robben mi sanıyorsunuz? Miranda, Gignac, Ribery, Zabaleta, Mascherano için de kapımızı çaldılar… ama zaten bizim kadromuzda yeteri kadar tecrübeli oyuncu var.


siyahlabeyaz | Gençleşmeye gitmeliyiz. Yoksa 2 sene sonra çok zor durumda kalabiliriz” itirafında bulunmuştu.

Orman’ın Robben’i kendilerine getirebileceğini söyleyen Türk asıllı aracıya da (Ceylan Çalışkan), “bu teklifini Aziz Başkan’a ilet. O sever bize önerilen oyuncuyu almayı. Zaten Robben de tam Fenerbahçe’de oynayacak yaşa gelmiş” sözlerini kullandığı dedikodu halinde dolanıyor.

ORMAN’IN YÜZDE 20’DE OLSA HAYAL ETTİĞİ YILDIZ
Şimdiye kadar hiç hamle yapılmadı… transferlerinin de neredeyse imkansız olduğu biliniyor… ama Fikret Orman her fırsatta takımında görmek istediği forvetin ismini  paylaşmaktan kaçınmıyor.

Gremio’da forma giyen Luan… Avrupa’nın pek çok dev takımını peşine takan 25 yaşındaki golcü için Orman, şartları sonuna kadar zorlama, Brezilya’daki tüm bağlantılarını kullanma sözü veriyor. Beşiktaş Başkanı tüm bunlara rağmen Luan’ı transfer etme ihtimallerini yüzde 20 olarak görüyor. (Fotospor)