“Oğuzhan için bazen '150 milyon Euro eder' diyorsun ama..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

“Oğuzhan için bazen '150 milyon Euro eder' diyorsun ama..."

Share This

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş’ın gündemini Fanatik canlı yayınında değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol’un yaptığı açıklamalar:


Oğuzhan için bazen “150 milyon euro eder” diyorsun ama…
“Oğuzhan bazen 15 dakikaya oynuyor, ‘Dünya yıldızı, bu adam 150 milyon Euro eder’ diyorsun. Arsenal’e niye seçildiğini anlıyorsun. Ama sonra 60 dakika oynuyor, Arsenal’den neden ayrıldığını da anlıyorsun” dedi.

Şampiyonlukta yine favorim Beşiktaş
“Beşiktaş’ın golcü problemi var. Bütün maçlarını çok iyi oynasa bile gol atmadan tamamlayabilir. Bu bir problem. Fikstüre bakıp öngörüde bulunmanın en zor olduğu sezon. Yine en iyi takım Beşiktaş. Ama Başakşehir maçındaki gibi oynarsa en kötü takım Beşiktaş. Beşiktaş’ı ilk defa böyle gördüm. Şampiyonlukta yine favorim Beşiktaş. Çünkü bir maçlık bir şeydi. Ama bir kez daha bu kadar kötü görürsem, ‘Bunlar yokuş aşağı gidiyor'derim.Artık toparlayamazlar. Beşiktaş, geçen sezon Başakşehir maçını kaybetti. Ama neden kaybetti? Çünkü Başakşehir çok acayip futbol oynadı. Cengiz, Visca, herkes uçtu. Beşiktaş açısından o bir kazaydı, onu gördük. Rakip o kadar iyiydiki idare edemediler. Bu sefer Başakşehir de iyi değildi. Beşiktaş, kendi kendine kötü oynadı. Endişe edilmesi gereken şey bu” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Haber1903