Kadro netleşti... Pepe ve Caner’e forma! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kadro netleşti... Pepe ve Caner’e forma!

Share This

Alanyaspor karşısında Başakşehir yenilgisinin yaralarını sarmak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yardımcılarıyla birlikte milli arada yaptığı değerlendirmelerde sahaya süreceği oyuncuları büyük ölçüde belirledi.


siyahlabeyaz | Alanyaspor karşısında Başakşehir yenilgisinin yaralarını sarmak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yardımcılarıyla birlikte milli arada yaptığı değerlendirmelerde cezalılar Gary Medel, Adriano ve Ricardo Quaresma’nın yerine sahaya süreceği oyuncuları büyük ölçüde belirledi.

Savunmanın ortasında Pepe-Tosic ikilisine görev verecek olan Güneş, Adriano’nun yokluğunda sol bekte Caner Erkin’e şans tanıyacak. Orta sahanın merkezinde yine Atiba ve Tolgay’ı görevlendirmesi beklenen siyah-beyazlı hocanın, Oğuzhan’ı yine yedek soyundurması bekleniyor. Beşiktaş’ın hücum hattında Babel, Lens, Talisca ve Negredo yer alacak. Vagner Love’un ise eski takımına karşı büyük ihtimalle ikinci yarıda görev yapacağı ifade edildi. (Skorer)