Portekiz'den flaş Talisca iddiası! "Benfica ve Talisca, ManU ile anlaştı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'taki geleceği belirsiz olan Brezilyalı genç yıldız Anderson Talisca ile ilgili bomba bir transfer duyurusunda bulundular. İşte Talisca'daki son durum ve transferine dair o detay...


siyahlabeyaz | Başkan Fikret Orman’ın kendisinin istemesi halinde Talisca’nın bonservisini alacaklarını açıklaması sonrasında Beşiktaş’ta gözler Sambacı’ya çevrildi. Brezilyalı futbolcunun henüz kesin bir yanıt vermediği öğrenildi.


Yönetimin Talisca’nın 21 milyon Euro’luk bonservisinin Benfica’dan alınması halinde, bu fiyatın çok üzerinde bir teklifle 24 yaşındaki oyuncuyu satmayı düşündükleri bildirildi. Talisca’nın Beşiktaş’a sıcak bakmasına rağmen kafasında İngiltere’ye gitmek olduğu bildirildi.

Portekiz basınında yer alan habere göre ise; Benfica, sezon sonunda Talisca'yı, Manchester United'e satma konusunda 40 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Talisca ile de anlaşıldı. Tek engel ise satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş.

Başarılı orta sahanın, Brezilya Milli Takımı’nın Dünya kupası kadrosunun açıklamasını beklediği ve bundan sonra net bir yanıt vereceği ifade edildi. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 24 maça çıkan Anderson Talisca, 10 gol atıp 3 de asist yapmayı başardı.

Brezilyalı yıldızın Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesi Mayıs 2018'de sona erecek ve oyuncu eğer Beşiktaş opsiyon hakkını kullanmazsa Benfica'ya dönecek. Başarısıyla ve Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla Brezilya Milli Takımı'na seçilen Talisca, Olimpiyat oyunlarında giydiği milli takım formasını, ilk kez A takımla giyecek. (Hürriyet)