Şenol Güneş İngiliz basınına konuştu! : "Kulüp adına hiç kolay bir karar değildi!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş İngiliz basınına konuştu! : "Kulüp adına hiç kolay bir karar değildi!"

Share This


Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, eski yıldızını ECHO'ya anlattı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun hakkında ECHO'ya açıklamalarda bulundu.


Cenk Tosun'un transfer kararını vermenin zor olduğunu söyleyen Güneş, Everton'un Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'ya karşı oynadığı maç sırasında Tosun'u keşfettiğini ancak bir teklifin masaya yatırılmasından önce Everton'un ilgisinin farkında olmadıklarını ısrarla savundu.

İşte Güneş'in açıklamalarından satırbaşları... 
“Bu karar, kulüp adına kolay bir karar değildi. Çünkü Cenk Tosun en önemli performanslarımızdan biriydi. Cenk Tosun Premier Ligi'nde başarılı olabilir. O genç, futbolu ve çalışmayı seviyor. Cenk, hem ayaklarını hem de kafasını kullanarak gol atabilecek çok iyi bir merkez."

Farhad Moshiri ve futbol direktörü Steve Walsh'un, Monako'da Tosun'u izlediklerini ve iki kez 2-1'lik bir galibiyetle oynadığı için çok etkilendiklerini söyleyen Güneş, Tosun'un bu performansının üstünde oynadığını vurgulayarak, “Oyuncu, bu performansın üzerine çıkabilen bir futbolcu.” dediğini dile getirdi.

Güneş, Goodison'a geçişinden bu yana Tosun ile temas halinde olduğunu doğruladı.

Kaynak : Ajans Beşiktaş