"Hakem Josef'i de oyundan atmış olsaydı Quaresma agresifliğe devam etmezdi, ağır bir tahrik vardı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Hakem Josef'i de oyundan atmış olsaydı Quaresma agresifliğe devam etmezdi, ağır bir tahrik vardı"

Share This

Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programının yorumcusu Sinan Engin Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş ile F.Bahçeli futbolcular arasında yaşanan olayları değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Sinan Engin'in değerlendirmeleri:


"TÜM TÜRKİYE AĞIR BİR DARBE OLMADIĞINI GÖRDÜ"
"Hakem Josef'i de oyundan atmış olsaydı Quaresma agresifliğe devam etmezdi. İkisinin de yaptığı hareket aynıydı. Sonra Josef hakeme bakarak kendini yere atıyor. 1.90 boyunda bir adam bir itmeyle yere atıyor kendini. Tüm Türkiye ağır bir darbe olmadığını gördü. İkisi birden kırmızı görseydi hiçbir şey olmazdı. El ele çıkarlardı oyundan."

"QUARESMA'YA ÇOK AĞIR BİR TAHRİK VARDI"
"Tabii ki Quaresma'nın atıldıktan sonra yaptığı hareketler yanlıştı. Ancak Quaresma'ya çok ağır bir tahrik vardı. İkisi de oyundan atılmalıydı."

-AĞIR TAHRİK VAR, BUNU DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURSUNLAR
"Quaresma'ya 5-6 maç ceza falan bunları geçin. Disiplin kurulu sosyal medyaya göre hareket etmesin. Kural neyse onu uygulasın. Ağır tahrik var. Bunu da göz önünde bulundursunlar." (Haber1903)