Fikret Orman'dan Demba Ba açıklaması : "O soruya hiç cevap bile...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman'dan Demba Ba açıklaması : "O soruya hiç cevap bile...!"

Share This

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe ve Galatasaray derbileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray derbisi öncesinde Beyaz TV'ye konuştu ve özellikle Aykut Kocaman'ın Kasımpaşa maçı sonrasındaki açıklamalarına cevap verdi. Başkan Orman, Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkmama kararı, Divan Kurulu ve diğer taraftan Galatasaray derbisine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ CAMİASININ BÜTÜNÜNÜ YANSITAN KARARDIR"
Beşiktaş bizim sahip olduğumuz bir kulüp değil. Burası Beşiktaş taraftarı, Divan Kurulu, Genel Kurulu ve halkın sahip olduğu bir kurum. Bizler geçici olarak buradayız. Bizim tek başımıza verdiğimiz karar değil. Beşiktaş camiasının bütünü yansıtan bir karardır.


"AYKUT KOCAMAN KENDİ İŞİNE BAKSIN"
Aykut Kocaman, rakibimizin hocası ve her konuşmasında Beşiktaş var. Bu hoş değil. Fenerbahçe hakkında konuşsun. Herkes kendi işine baksın

"DİVAN KURULU'NDA KONUŞULANLAR ORADA KALACAKTIR"
Divan Toplantısı basına kapalıydı. Ben ifade ettim. Burası aile toplantısıdır. Bu konuşmaların dışarıda konuşulması doğru değil -ki, burada gönül rahatlığıyla her şeyi konuşabilemim. Divan'da konuşulanlar orada kaldı. Onun için de çok fazla Divan Kurulu toplantısıyla alakalı bir şey söylemek istemem.

"GALATASARAY DERBİSİNE GİDİP GİTMEYECEĞİME KARAR VERMEDİM"
Derbiye gidip gitmeyeceğime karar vermedim. Ancak bunun Galatasaray'la alakası yok. Mustafa Cengiz sevdiğimiz bir dostumuz. Bu stada çoğu zaman da gittim. Derbiye gidip gitmeyeceğim maç günü belli olur. Maçla ilgili beklentim kazanarak dönmektir. Bu dakikadan sonra bizlerin yapacak bir şeyi yok. Top artık futbolcular ve teknik heyetlerde. Biz ancak seviniyoruz, üzülüyoruz.


"ŞENOL AĞABEY GAYET İYİ"
Şenol ağabey gayet iyi. Tabi ki çok üzüldü hepimiz gibi. En çok Şenol ağabey üzüldü. Ancak netice itibariyle çok tecrübeli, önemli bir spor adamı. Hatta bugün esprisini yaptık aramızda. Kaç defa derbi maçına çıktın diye sordum. Hesap yaptık. 30 sene civarı var. Birçok sefer 200'e yakın derbi oynamış bir hoca. Keza Fatih hoca da çok tecrübeli. Derbide artık çıkacağız, maçımızı oynayacağız. Unutulmaması gereken şey şu, bu bir spor müsabakası. Taktik ve güzel oyunla oynanacak bir şey. Sonuçta 1 şampiyon çıkacak. Herkes kendisi olsun istiyor ama umarım biz oluruz.

"DEMBA BA KONUSUNDA HATA YAPTIM"
Demba Ba'nın protesto edilmesi ayıp. Demba Ba konusunda ben de yaptım. O soruya hiç cevap vermemem lazımdı. Belki başka bir şeylere de çekmeye çalışıldı. Ancak ben şerefimle temin ederim ki, mana olsun diye söylemedim. Bir açılış esnasındaki hislerimi söyledim. Onu alıp da bir yere götürmenin manası yok. Demba Ba dünya pırlantası bir çocuk.

"ŞENOL HOCA'NIN BORDO MAVİ GİYMESİ BENİ RAHATSIZ ETMEZ"
Şenol Güneş'in bordo mavi giymesi bizi rahatsız etmiyor. Bunu alıp da şekilsel şeyleri, kitleler arasında düşmanlık haline getirmek art niyetli insanların yapacağı bir iştir. Şenol hoca da beyefendi ve iyi bir aile babası. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder