Beşiktaş'ta Fikret Orman, Berkay'ın menajerini fena sıkıştırdı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Fikret Orman, Berkay'ın menajerini fena sıkıştırdı

Share This

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in çok istediği Berkay Özcan transferini bitirmek için yoğun çaba gösteriyor.


siyahlabeyaz | Yeniden yapılanmaya giden ve maaş bütçesinde yüzde 35’lik daralma planlayan Beşiktaş’ta Fikret Orman, yeni Oğuzhan’la, Gökhan Töre’ler ve Tolgay Arslan’lar için kolları sıvadı.


Başkan’ın ilk görüştüğü isimse milli takıma davet edilen Berkay Özcan’ın menajeri Barış Yükselen oldu. Orman, Yükselen’e, ''Berkay’ı, Oğuzhan gibi dünya çapında bir yıldız haline getirebiliriz. Şenol Güneş onu çok beğeniyor'' dedi. Yükselen ise, ''daha Aralık’ta sözleşmesini 2021’e kadar uzattı. Berkay’ın Türkiye’ye gelmek isteyeceğini sanmam'' dedi.

Fikret Orman ise ''sözleşme yeniledikten sonra kaç 90 dakika oynadı. Kaç maçta kadroya bile giremedi. Hala Stuttgart’ta kalmanın mantıklı bir fikir olduğunu düşünüyor mu? Scout ekibimiz benimle tüm rakamlarını paylaştı. Tayfun (Korkut) hoca onu düşünmüyor. 1 dakikalık 12 dakikalık adam değil Berkay'' sözlerini kullandı. (Fotospor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder