Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Demba Ba ile anlaşma tamam! Pazartesi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Demba Ba ile anlaşma tamam! Pazartesi...

Share This


Beşiktaş'ta transfer çalışmaları son hız devam ederken Kara Kartal, forvet transferi için eski yıldız golcüsü Demba Ba'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş yeni sezona yepyeni bir takımla başlamak için çalışmalara start verdi. Şampiyonluk yarışından kopmasının ardından kadrosunda 5-6 oyuncu ile büyük bir değişim gerçekleştirmeye hazırlanan Beşiktaş'ta en büyük değişim ise hücum hattında gerçekleşiyor.

Bu anlamda Başkan Fikret Orman yönetim ve teknik heyet başarıya doymuş oyuncuların ayrılmasının daha uygun olacağını düşünüyor ve gençlerle tecrübeli isimlerin karışımından yepyeni bir takım ile yeni sezona giriş yapmayı planlıyor.


Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmayı planladığı dedikoduları devam ederken Kartal’ın diğer forvetinin ise Demba Ba olacağı artık kesinleşti.

Şenol Güneş'in oyun disiplinine uyduğu, sistem ve taktiğe önem veren ve disiplinli çalıştığı için alınmasını istediği ancak geçtiğimiz sezonun devre arasında siyah beyazlı takıma gelmek istemesine rağmen sakatlıktan yeni çıktığı için beklemeye alınan Senegalli forvet Demba Ba ile yollar yeniden kesişiyor.

Son gelen bilgilere göre ise Göztepe’nin sözleşme uzatma önerisini geri çeviren Demba Ba ile 2.5 milyon euro'dan 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Futbol Arena'nın son dakika geçtiği bilgiye göre imzalar Pazartesi günü atılacak. (Siyahlabeyaz)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder