BJK Transfer: Sürpriz transfer iddiası! "Tche Tche Türkiye'ye gelebilir" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

BJK Transfer: Sürpriz transfer iddiası! "Tche Tche Türkiye'ye gelebilir"

Share This

Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmesi. Palmeiras'tan sezon sonunda takımdan ayrılacağını yönetime ileten 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Tche Tche için siyah beyazlıların da devrede olduğu öne sürüldü. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'la sürpriz bir transfer iddiası Brezilya'dan geldi. Palmeiras'ta forma giyen orta saha oyuncusu Tche Tche'nin bu sezon takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından Avrupa'ya gitmek istediğini yönetime iletti. 25 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın da devrede olduğu iddia edildi.


Beşiktaş'ta Tche Tche transfer haberleri
Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken, siyah beyazlı takımla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Brezilya'da Palmeiras kulübünde forma giyen ve sezonunda takımdan ayrılacağını açıklayna Tche Tche, yeni sezonda Avrupa'da bir takımda oynamak istediğini yönetime iletti. Dinamo Kiev ile görüştüğü iddia edilen Tche Tche için Beşiktaş dışında PAOK'un da devre olduğu, Brezilyalı futbolcunun Dinamo Kiev ile anlaşamaması halinde Beşiktaş'a transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Tche Tche kimdir?
Tche Tche 25 yaşında Palmeiras'ta forma giyiyor. Orta sahada görev yapan Brezilyalı futbolcu 2016 yılında Audax takımından Palmerias'a tranasfer oldu. Tche Tche 2018 yılında Palmeiras formasıyla 18 maçta görev yaptı. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder