Böyle değişim görülmedi! Quaresma nasıl bu hale geldi? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Böyle değişim görülmedi! Quaresma nasıl bu hale geldi?

Share This

Beşiktaş'ın Portekizli dünya yıldızı Ricardo Quaresma, belkide son dönemde gösterdiği performans ile futbol yaşantısında en olgun dönemini geçiriyor.


siyahlabeyaz | Tosic’in attığı golde yaptığı “rabona” ortasıyla herkesi mest eden Quaresma o pozisyon öncesinde "beni değiştirin" demişti. Lens oyuna girmeye hazırlanıyordu. Şenol Güneş, Lens konusunda bekledi. Q7 kulübeye gelerek, "devam edip deneyeceğim" işareti yaptı. Portekizli 91 dakika sahada kaldı.


51 kez topla buluştu. 3 şutundan 2’si yerini buldu. 2 kilit pas attı. 10 ortasından 2’sine isabet sağladı. Sadece 1 top kaptırdı. Portekizli futbolcu bu sezon toplamda 12’nci asistini yaptı. Süper Lig'de forma giydiği son 10 maçta 3 gol ve 5 asistle 8 gole katkı yaptı.

Geldiği ilk dönemde özel yaşamıyla ilgili yerden yere vurulan Portekizli bu kez tam bir aile babası imajı çiziyor. Yaşadığı site dışında genelde ortada görünmeyen Q7, eşiyle ve cocuğuyla zaman geçiriyor. Sitesinde yaşayan çocuklarla basketbol maçları yapıyor. En fazla göründüğü yer ise Beşiktaş alt yapısında oynayan oğlunun idmanları. Takım arkadaşlarına da önem olan Q7 herkesten sonra 30 dakika ekstra idman yapıyor. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder