Burak'a ''taraftar istemiyor'' Demba Ba'ya ''artık yapamaz'' vetosu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak'a ''taraftar istemiyor'' Demba Ba'ya ''artık yapamaz'' vetosu

Share This

Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Bur Çebi'nin yeniden Demba Ba ve Burak Yılmaz transferlerine karşı çıktığı öğrenildi.


siyahlabeyaz | Burak Yılmaz ve Demba Ba defalarca Beşiktaş'a haber gönderdi… Orman, Ba’ya, Güneş ise Burak’a yeşil ışık yaktı. Ahmet Nur Çebi ise Güneş’in, “burası Beşiktaş, Vagner Love’un hali ortada. Ba artık bizim seviyemizde değil. Geçen sezon geldi. 6 ayda hazır olamadı. Bu sezon Göztepe’de kaç maçı sakatlık yüzünden kaçırdı” sözleri ile Orman’ın, “Burak’a taraftardan büyük tepki var. İstemiyorlar. İlk gol kaçırdığında büyük tepki alır, takımı da etkiler” sözlerini kullandı. Ne Ba’yı ne de Burak’ı aldırmadı. Çebi’nin yedek bile olsa 30 yaşının üzerinde transfer edilecek oyunculara kesinlikle engel olmak istediği bildirildi. Çebi’nin sürekli olarak, “gençleşme diyoruz. Emeklilikleri gelmiş Burak ve Demba’yı istiyoruz.  Seviyemiz daha yukarılar olmalı” dediği bildirildi.


KİRALIKTAN GELECEKLER BÜYÜK DERT
Beşiktaş’ta en büyük sıkıntı kiralıktan dönecek olan Aras, Boyko ve Mitrovic… Dinamo Kiev, Boyko’yu istiyor. Teklifleri 500 bin Euro. Club Brugge, Mitrovic’i tutmak istiyor. Onların da teklifi sadece 1.5 milyon Euro. Aras’ı kiralayan Sheriff’in ise böyle bir isteği yok. Çünkü Ermeni futbolcuya 2 maçta toplam 75 dakika forma verdiler. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder