Fatura Şenol Güneş’e! Ahmet Nur Çebi itiraf etti! "Tolgay’ı hiç traşsız görmemiştik Tosic de...! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fatura Şenol Güneş’e! Ahmet Nur Çebi itiraf etti! "Tolgay’ı hiç traşsız görmemiştik Tosic de...!

Share This

Beşiktaşlı yöneticiler 2-0 kaybedilen G.Saray derbisinin faturasını Şenol Güneş’e çıkardı… tecrübeli teknik adamın F.Bahçe derbisinin stresini oyuncuların üzerinden silemediğini, maç içinde yaptığı taktik hataların ise şampiyonluğa mal olduğunu iddia ettiler.


siyahlabeyaz | Tolgay ve Tosic’i örnek gösteren yöneticiler, “Tolgay’ı hiç traşsız görmemiştik. Bu akşam sakalı vardı. Tosic de aynen…” iddiasını ortaya koydular. Negredo sakatlandığında neden Vagner Love’u değil de Lens’in oyuna alındığını sorguladılar. Aynı şekilde Pepe sakatlandığında zaten geride olan ve atak yapamayan takımda Medel’i geri çekip, Tolgay’ın yanına Oğuzhan’ın alınmamasına isyan ettiler. Aynı şekilde G.Saray penaltı kaçırdığında neden takıma hücum oyuncusu alınmadığını irdelediler. 3’üncü oyuncu değişikliği için son 10 dakikanın beklenmesini yadırgadılar.


BİR DEDİKODU YÜZÜNDEN TESİSLERE TARAFTAR DOLDU
Bu arada dün akşam Şenol Güneş’in görevini bırakacağı iddiaları sosyal medyada dolaşmaya başlayınca Beşiktaş taraftarları, Nevzat Demir tesislerine akın etti. Tesislerde mağlubiyete rağmen takım meşalelerle karşılandı. "Şenol Güneş bizi bırakma" sesleri yükseldi.


ÇEBİ’DEN CENGİZ’E: HAKLI BİR GALİBİYET ALDINIZ
Fikret Orman’ın derbiye gelmediği ortamda Beşiktaş’ı asbaşkan Ahmet Nur Çebi temsil etti. Karşılaşmayı G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz’le beraber izledi. Çebi maçtan sonra da Cengiz’e, “Başkanım kutlarım haklı bir galibiyet aldınız” sözlerini kullandı.


LENS AÇIK ARA SAHANIN EN KÖTÜSÜ OLDU
Jeremain Lens bir kez daha hayal kırıklığı yarattı… 34’üncü dakikada Negredo’nun yerine giren ve yaklaşık 60 dakika sahada kalan Hollandalı sadece 15 kez topla buluşabildi. 8’inde ikili mücadeleye girip 7’sini kaybetti. 5 pası yanındaki arkadaşına attı. Attığı 2 şut dağlara taşlara gitti. 1 orta denemesi isabetsiz oldu ve girdiği 8 ikili mücadelenin sadece 1 tanesini kazanarak sahanın en kötüsü oldu.


İSTANBUL, BEŞİKTAŞ’A İYİ GELMİYOR
Beşiktaş’a İstanbul yaramıyor… siyah-beyazlılar Süper Lig'de kaybettiği son 11 maçın tamamı deplasmandaydı. Bu dönemde 86 maç oynayan Beşiktaş, 11 yenilginin 7’sini ise İstanbul takımlarına karşı aldı. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder