Gary Medel'den yine bir hayati müdahale! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Osmanlıspor - Beşiktaş maçında siyah beyazlı futbolcu Gary Medel, gelen gollerin ardından çizgiden bir top çıkararak son derece hayati bir müdahalede bulundu. 


siyahlabeyaz | Süper Lig 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti. Siyah beyazlılar bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi şansını devam ettirdi. Öte yandan maçın ikinci yarısında Beşiktaş'ta Gary Medel'in çizgiden çıkardığı topun gol olup olmadığı yönünde yoğun tartışma yapıldı.


Gary Medel'in Osmanlıspor - Beşiktaş maçında çizgiden çıkardığı top

Osmanlıspor - Beşiktaş maçının ardından Gary Medel'in pozisyonu beIN Sports çizgi kamerasından yorumlandı. beIN Sports çizgi kamerasına göre Gary Medel'in pozisyonunda topun tamamının çizgiyi geçmediği tespit edilirken, beIN Sports yorumcuaları da Gary Medel'in hayati bir müdahalede bulunduğunu ve pozisyonun çizgiyi geçmediğini söyledi.

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

Öte yandan Opta verilerine göre, Beşiktaş bu sezon ligde savunma oyuncularından en fazla gol katkısı alan takım 28 golün dağılımı 11 gol 17 asist olarak kayda geçti.

Beşiktaş bu sezon ligde savunmacılarından toplamda 11 gollük bir katkı aldı. Bu sezon Beşiktaş'ın en golcü savunma oyuncusu ise Dusko Tosic oldu. Dusko Tosic, geride kalan haftalarda topladma 5 kez fileleri havalandırdı. Dusko Tosic'i 2'şer golle Pepe ve Adriano takip ederken Fenerbahçe'uye 1 gol atan Domagoj Vida da bu sayıyı 10'a yükselten isim oldu. (Futbol Arena)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder