İşte Manu, Liverpool ve Roma'nın Talisca teklifi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta, kiralık sözleşmesi sona eren Talisca'nın durumu her geçen gün biraz daha farklı bir boyut kazanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Premier Lig'le anlaştı" dediği Brezilyalı yıldız, taraftarlara veda ettiği için artık yeni sezonda Beşiktaş formasını giymeyecek, bu kesin...


siyahlabeyaz | Ancak siyahbeyazlıların 31 Mayıs'a kadar 21 milyon euro ödemek şartıyla Talisca'nın bonservisini alma hakkı halen sürüyor. Beşiktaş yönetimi, yıldız oyuncuyu isteyen kulüplere görüşmeler yaparak Talisca'dan para kazanmanın yollarını arıyor.


FARKLI TEKLİFLER VAR
Brezilyalı yıldızdan mutlak bir kazanım elde etmeyi planlayan Başkan Fikret Orman ise topu Asbaşkan Umut Güner ve Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi'ye bıraktı. İkili bir yandan M. United, diğer yandan Liverpool ve Roma ile kıyasıya pazarlıklar devam ediyor.

Üç kulübün de Talisca için Beşiktaş'a değişik teklifleri var, bu tekliflere karşılık Beşiktaş da isteklerini iletmiş durumda. İşte Talisca üzerinden Avrupa'nın dev ekipleriyle yapılan büyük pazarlıkların detayları:

M. UNİTED'DAN 2 BEK
İngiliz ekibi M. United, Talisca için Beşiktaş'a "Marcos Rojo'yu (Stoper-sol bek, 28 yaşında) verelim ama üzerine sizin ödeme yapmanız gerekiyor" önerisini sundu. Hatta bu rakamın 8-10 milyon euro civarında olduğu ifade edildi.

Beşiktaş ise Arjantinli oyuncu Rojo'yu 2 seneliğine kiralamayı kabul ettiğini, ancak Matteo Darmian'ı (Sağ bek, 28 yaşında) bonservisiyle istediğini; üzerine 5 milyon euro'luk ödeme yapabileceğini söyledi.


2 OYUNCU+NAKİT PARA
Bir diğer İngiliz ekibi Liverpool'un Talisca ile ilgili teklifi de para+takas ağırlıklı. Liverpool cephesi, "Daniel Sturridge (Santrfor, 28 yaşında) için kiralama konusunda anlaşma yapabiliriz. Geçen sene Anderlecth'te kiralık oynayan Markovic'i (Sağ kanat, 24 yaşında) size bonservisi ile göndeririz. 10 milyon euro'luk ödeme yaparsanız." teklifini sundu.

Beşiktaş ise "Adam Lallana (10 numara, 30 yaşında) ve Sturridge için 10 milyon euro'ya çıkabiliriz" dedi.

ORTAYA ÇİFTE TAKVİYE
İtalyan ekibi Roma ise siyahbeyazlıların kapısını en çok aşındıran kulüplerden biri oldu. Roma, siyah-beyazlılara Talisca için "Size Gerson (Orta saha, 21 yaşında) ve Karsdorp'u (Orta saha, 23 yaşında) iki yıllığına kiralık olarak bedelsiz gönderelim" önerisini yaptı.

Beşiktaş yönetimi ise İtalyan temsilcisine, "Gerson'u bonservisi ile Karsdorp'u ise kiralık olarak vermeyi kabul ederseniz; bu transfer gerçekleşir" yanıtını verdi.

ADA'YA GİTMEK İSTERİM
Talisca, İngiltere Premier Ligi'ne olan ilgisini belirtirken geleceği hakkında konuştu. Hangi ülkeyi seçeceği konusundaki soruya Brezilyalı oyuncu; "Ben İngiltere'yi seçerim. İngiltere'de güzel bir oyun var ve hoşuma gidiyor" dedi.

Adının Liverpool ve Manchester United ile anılması ile ilgili ise Talisca, "Bir ilgi var ama kesin bir şey yok. Henüz karar vermedim ve her şey spekülasyon. Görüşmelerle ilgili konuşamıyorum" ifadelerini kullandı. (Fotomaç)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder