Lokomotif Moskova, Oğuzhan Özyakup'a talip oldu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rus Sport-1 kanalı gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir kadro kurmak isteyen Lokomotif Moskova'nın Beşiktaşlı Oğuzhan ile ilgilendiğini iddia etti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta herkes Talisca’nın durumunun ne olacağını merak ediyor… asıl büyük sorun ise takım kaptanı Oğuzhan Özyakup’un henüz sözleşme imzalamaması ve 30 Haziran’da serbest kalacak olması. Beşiktaş yönetiminden “sorun yok”, Oğuzhan’dan “açıklamayı başkan yapacak” deniyor. Ama resmi olarak ortada bir imza yok.


Yurt dışından ise Oğuzhan’la ilgili sürekli değişik iddialar gündeme geliyor. Bunlardan en yenisi ise Manuel Fernandes’i kaybetmek üzere olan Lokomotif Moskova ile ilgili. Rus ekibinin daha önce Portekizli oyuncuyu olduğu gibi bu kez de Oğuzhan’ı bedelsiz olarak kadrosuna katacağı iddia edildi.

Rus Sport-1 kanalı gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir kadro kurmak isteyen Lokomotif’in Oğuzhan’ın yanı sıra, Bernard, Badelj ve Ferreyra’ya da teklif sunduğunu duyurdu.(Sport-1)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder