Şenol Güneş için flaş iddia: Boavista'yı çalıştıracak! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş için flaş iddia: Boavista'yı çalıştıracak!

Share This

Yakın dostlarından 'Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendir' önerisi alan Şenol Güneş'in Portekiz'in Boavista takımına sıcak baktığı belirtildi.


siyahlabeyaz | Trabzon şehri Şenol Güneş’in Beşiktaş’a ve teknik direktörlüğe veda edip Aralık’ta yapılacak kongrede seçime girerek Trabzonspor’un başına başkan olarak geçmesini bekliyor. Beşiktaş camiasının ise hocasını bırakmaya niyeti yok. Son birkaç gündür saygı duyduğu yakınlarının Güneş’e yaptığı tavsiye ise, ''hocam yıllardır Avrupa’dan teklifler alıyorsun. Bunlardan birisini değerlendir. Git. Kore’den döndüğün gibi güçlü dön'' diyorlar. Güneş’in de bu opsiyonu ciddi ciddi düşündüğü ise konuşuluyor.


Şenol Güneş, Kasım ayında Portekiz’in Boavista kulübünden teklif almıştı… bu teklif o dönemde hiç ses getirmemişti. O dönemde kulüp başkanı João Loureiro’nun bizzat Güneş’in menajerini arayarak kendisine takımı teslim etmeye hazır olduğunu söylediği iddiası Portekiz’de konuşulmuştu. Hatta o dönemde çıkan haberlerde João Loureiro’ya, Güneş’i tavsiye edenin eski sosyalist parti üyesi olan babası Valentim olduğu bile gündeme getirilmişti. Şenol Güneş'in yaşanan gelişmelerin ardından Boavista'nın teklifine sıcak baktığı bildirildi. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder