Atiba'dan sözleşme isyanı! "Her dönemde böyle...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Atiba'dan sözleşme isyanı! "Her dönemde böyle...!"

Share This

Beşiktaş forması giyen Kanadalı futbolcu Atiba, yeni kontrat görüşmelerinin beklediği gibi gitmemesi sebebiyle tepkili... 


siyahlabeyaz | 35 yaşındaki ön libero, “Sözleşmemin bittiği her dönemde böyle oluyor. Beşiktaş için 5 yıl mücadele ettim. Daha fazla saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum” diye konuştu.


Atiba adeta isyan etti
Kara Kartal’la olan sözleşmesi sona eren isimler arasında yer alan Atiba Hutchinson, 5 yılını verdiği Beşiktaş’la yola devam etmek istediğini açıklamıştı. Kulüple menajeri aracılığıyla görüşmelere başlayan 35 yaşındaki ön liberoya, geçen sezon kazandığı maaşın yarısı önerilmişti. 1 yıllık kontrat için 750 bin Euro maaş artı 10 bin Euro da maç başı ücret teklif edilen deneyimli oyuncu, bu öneriyi kabul etmeye yanaşmıyor.Konuyla ilgili olarak düşüncelerini yakın çevresiyle paylaşan deneyimli futbolcu, adeta isyan etti.

5 sezonda 194 maç
Deneyimli futbolcu, “Sözleşmemin bittiği her dönemde böyle oluyor. Beşiktaş için 5 yıl mücadele ettim. Daha fazla saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum. Ben ve ailem burada çok mutluyuz. 1 yıl daha üst düzeyde futbol oynayabilecek durumdayım. Umarım görüşmeler beklediğim gibi sonuçlanır” ifadelerini kullandı. Beşiktaş formasıyla 5 sezonda 194 maça çıkan Atiba, 9 gol atmıştı. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder