Şenol Güneş'in yeni yardımcısında rota İlhan Mansız - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'in yeni yardımcısında rota İlhan Mansız

Share This

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile birlikte çalışacak olan yardımcı antrenörlük konusunda ibre İlhan Mansız'a çevrildi. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığı konusunda düşünülen Yusuf Şimşek'te pürüz çıktı. Beşiktaş yönetimi Yusuf Şimşek ile anlaşmasına rağmen takımdaki yabancı ve gurbetçi futbolcunun yoğunlukta olmasından dolayı ibreyi İlhan Mansız'a çevirdi.


Şenol Güneş'in yardımcısı kim olacak?
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetimle yaptığı görüşme sonrasında yeni sezonda bir yardımcı antrenörle çalışmayı kabul ederken, Yusuf Şimşek ile anlaşma sağlanmasına rağmen siyah beyazlılar takımdaki yabancı ve gurbetçi futbolcuların yoğunlukta olmasından dolayı ibreyi İlhan Mansız'a çevirdi. Taraftarların da geçtiğimiz sezon çok istediği bir isim olan Beşiktaş'ın efsanelerinden İlhan Mansız da göreve sıcak bakarken, son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek.

İlhan Mansız kimdir?
İlhan Mansız, 10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya, Kempten'de dünyaya geldi. Aslen Eskişehirli olan İlhan Mansız, 13 yaşında futbola başladı. Augsburg takımıyla Almanya Gençler Şampiyonu oldu. Dikkatleri üzerine çeken İlhan Mansız, 1994 yılında FC Köln'e transfer oldu. 1998 yılında 1. Lig takımlarından Samsunspor'a transfer oldu. 3 sezon Samsunspor'da oynadıktan sonra 2001 yılında Tümer Metin ile beraber Beşiktaş'a geçti. 2001-2002 sezonunda başarılı performansını sürdürdü ve attığı 21 golle Galatasaray'dan Arif Erdem'le birlikte gol krallığını paylaştı. 2002 yılında Türkiye'nin 3. olduğu Dünya Kupası'nda en etkili isimlerden biriydi. (Futbol Arena Özel Haber)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder