Vagner Love'un Beşiktaş'ı neden icraya verdiği ortaya çıktı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Vagner Love'un Beşiktaş'ı neden icraya verdiği ortaya çıktı!

Share This

Devre arasında Beşiktaş'a transfer olan ancak saha içi performansıyla beklentilerin uzağında kalan Vagner Love, geçen günlerde kulübe icraya vermiş ve siyah-beyazlıların gözünden düşmüştü. Brezilyalı yıldızın bu hareketin altındaki neden ortaya çıktı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın devre arasında büyük umutlarla Aytemiz Alanyaspor’dan aldığı Vagner Love, saha içinde sergilediği performansla kulübenin güvenini kaybederken, son yaptığı hareketle de taraftarın gözünden düştü. Vagner Love’un 700 bin Euro için kulübü icraya verme haberi, gündemi sallarken Brezilyalı oyuncunun asıl hedefi ortaya çıktı.


Gazete Habertürk'ün haberine göre Sambacı’nın bonservisini bedavaya alıp ülkesine dönmek için böyle bir hamle yaptığı öğrenildi. Love’un hareketine çok kızan başkan Fikret Orman’ın bu konuda bazı yöneticileri görevlendirdiği ve bu sorunun bir an evvel çözülmesini istediği belirtildi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder