Başkan : "Hocam oynatmak istiyorsan oynat. Bir yere gitmiyor!" demişti ama... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Başkan : "Hocam oynatmak istiyorsan oynat. Bir yere gitmiyor!" demişti ama...

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılmasının şaşkınlığını yaşıyor.


siyahlabeyaz | Negredo’nun takımdan ayrılmasından sonra santrfor mevki için 3 isim Şenol Güneş’in gözünün içine bakıyor: Larin, Love ve Mustafa Pektemek.

Perşembe akşamı Norveç ekibi Sarpsborg’u ağırlayacak olan siyah-beyazlılarda ibre ise Larin’e dönmüş durumda. Güneş’in son maçta 21 kişilik maç kadrosuna bile almadığı Love’ı düşünmediği de gelen bilgiler arasında.


Şenol Güneş'in Negredo şaşkınlığı
Sadece bir hafta önce, ''şu an da gitmesini istemem. En uyumlu olduğum oyunculardan biri'' sözlerini kullandığı Negredo’nun 5 gün sonra takımdan ayrılması enerbahçe derbisi ve UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’i şok etti…


Malatyaspor maçından sonra, “eğer gitmiş olsaydı. Bugün oynatmazdım” dediği Negredo için Başkan Fikret Orman’ın, Güneş’e “hocam rahat ol. Oynatmak istiyorsan oynat. Bir yere gitmiyor” sözlerini kullandığı bildirildi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder