FLAŞ | Beşiktaş'a bir Şilili daha... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'in ilk 9 haftasında yeterli performansı gösteremeyen hücum hattı için Ocak ayında takıma yeni bir forvet kazandırmak isteyen Beşiktaş'ın, Benfica'nın Şilili forveti Nicolas Castillo ile ilgilendiği iddia edildi.


siyahlabeyaz | Geçtiğimiz sezon Cenk Tosun'un Everton'a gitmesi ve Anderson Talisca'nın Çin'e transfer olması sonrasında gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı.


Şili'de yayın yapan CDF' nin haberine göre bu sezon Benfica'nın Avrupa Kupaları kadrosunda da yer almayan Şilili golcü Nicolas Castillo için Beşiktaş devreye girdi.

Castillo'nun Beşiktaş'a transfer olması halinde Şili Milli takımı ve Cruz Azul'den eski takım arkadaşları Gary Medel, Enzo Roco gibi isimlerle tekrar bir araya gelebileceği, bu birlikteliğin Beşiktaş adına pozitif bir etki yaratabileceği belirtildi.

25 yaşındaki futbolcunun bir diğer talibinin de eski takımı UNAM Pumas olduğu iddia edildi ancak oyuncunun Avrupa'da kalmak istediği ifade ediliyor. (goal.com)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder