Serdar Ali Çelikler: ''Şenol Güneş değişecek, 4 oyuncu kadro dışı kalacak...'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serdar Ali Çelikler: ''Şenol Güneş değişecek, 4 oyuncu kadro dışı kalacak...''

Share This

Tv yorumcusu Serdar Ali Çelikler, CNN Türk'te yayınlanan ''Pazar Akşamı Futbol'' programında Göztepe Beşiktaş karşılaşması sonrasını ve futbol gündemini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Serdar Ali Çelikler'in açıklamaların satır başları şu şekilde:


'Bu ortalamayla şampiyon olamazsın'
9 hafta geçti, bu ligin üçte biri demektir. 1.6 puan ortalaması ile şampiyon olamazsınız. Türkiye'de şampiyonluk ortalaması 2.2'dir.  Fenerbahçe'nin bu ortalamaya çıkması için ciddi bir seri yakalaması gerekiyor. İlk hafta oynana Erzurumspor maçı hariç her deplasmanda takılmışsın.

Bu performansıyla Şenol Hoca değişecek veya bir şeyleri değiştirecek. Sistemi değiştirecek, 4 oyuncuyu kadro dışı bırakacak...Göztepe galibiyeti hak etti. 9 haftada 3 büyük kulübü yendi. Makas kapandı, artık çok zor. Ama bütün bu zorluğa rağmen daha neredeyse zor bir tane galibiyeti bulunan Bursaspor bile 3 tane oyuncuyu ilk yarıda değiştiren Galatasaray yenilmiyor bir şekilde. 2.1'lik puan ortalaması tutturulmuş ama o bile iyi değil.

Oğuzhan ve Tolgay, Beşiktaş'ın birinci tercihi olabilecek oyuncular değil. Beşiktaş yönetimini bu sezon formsuz buluyorum.. Beşiktaşta 'Belki' denecek çok futbolcu var. Rocu'nun maçtaki tek olumlu hareketi penaltı aldırmasıydı. Bu kadar kötü bir stoperi uzun zamandır görmedim. Quaresma ise maçta atılmayı denedi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kadro kalitesinde erime var. Ali Koç, hoca bulsa Cocu'yu hemen değiştirecek. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal ile çalışılmayacağı da çok belli. Comolli hemen gitmeli.

Galatasaray'da 40 dakikada üç oyuncu sakatlanıyorsa orada bir sıkıntı var demektir. Kulüpler Birliği kur konusunu sabitlemiş. Fatih Terim o sabit kuru kabul etmiş ama Şenol Güneş henüz kabul etmemiş. (Skorer)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder