İşte Şenol Güneş'in istediği Rus golcü! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Forvet hattında her maç kadrosunda neredeyse tam bir belirsizlik yaşayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetime ve teknik heyete önerilen Nikolay Komlichenko konusunda olumlu görüş bildirdi.


siyahlabeyaz | Birkaç hafta önce İstanbul’a gelen Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Michal Kadlec’in babası Miroslav, Damien Comolli ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin üzerinde pek durulmadı. Çünkü iddialar Fenerbahçe’nin Trabzonspor’dan Filip Novak’ı istediği kadar “uçuk” bir noktaya gitti.


Miroslav Kadlec’in, Ahmet Kavalcı ile de görüştüğü ortaya çıktı. Hem de bu görüşmede sürpriz bir isim üzerinde durulduğu bildirildi. Çek Mlada Boleslav takımının 1.90’luk Rus forveti Nikolay Komlichenko. Güneş, 23 yaşındaki golcüyü son olarak Bohemians maçında izletti ve 1 gol 2 asist yağan Komlichenko için gelen rapor üzerine kendisi de Wyscout’un başına geçti. Güneş’in Krasnodar’da oynarken eski maçlarını da izlediği Rus oyuncu için olumlu görüşte olduğu ise gelen bilgiler arasında. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder