Beşiktaş - Kocaelispor karşılaşmasından yansıyanlar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Transfer dönemini sakin bir şekilde geçiren Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi hazırlıkları devam ediyor. Siyah-Beyazlılar Riva’da , Pendikspor’un ardından ikinci hazırlık maçına bugün çıktı.


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı’nın yönetimindeki Kara Kartal, Kocaelispor'u 7-1 mağlup etti. Yeni transfer Tyler Boyd iki asist yaparken 18 yaşındaki genç Oğuzhan Akgün de 2 gol attı ve adeta Abdullah Avcı'ya mesaj verdi.


Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Riva’da sürdüren Siyah-Beyazlılar, Pendikspor’un ardından ikinci hazırlık maçına bugün çıktı. Abdullah Avcı’nın yönetimindeki Kara Kartal, Kocaelispor’la karşı karşıya geldi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Tyler Boyd, ikinci yarıda sahadaki yerini aldı.

Beşiktaş karşılaşmanın ikinci yarısında genç oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele etti. Kalede Utku Yuvakuran yer alırken, Ahmet Gülay, Necip Uysal, Nicolas-Isimat Mirin, Kerem Kalafat, Erdem Seçgin, Oğuzhan Akgün, Muhayer Oktay, Umut Nayir, Kartal Kayra Yılmaz da Abdullah Avcı'nın şans verdiği oyunculardan oldu.


Siyah Beyazlılar mücadeleden 7-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Beşiktaş'ın golleri: Quaresma, Enzo Roco, Muhayer Oktay, Umut Nayır(2), Oğuzhan Akgün(2)  
Kocaelispor'un golü: Gökdeniz Diğer tüm Beşiktaş haberleri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder