Dilmen'den Abdullah Avcı için flaş sözler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşıyor.


siyahlabeyaz | NTV ekranlarında Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ilk yarısını yorumladı.

İşte Dilmen'in yaptığı açıklamalar:

-ABDULLAH HOCA GELMEDEN ÖNCE...-

"Eğer Beşiktaş, maçın ikinci yarısına skoru 1-0 ile taşıyorsa, bu önemlidir. Rakibin pozisyonlardaki başarısızlığı ve vurulamayan toplardır. Abdullah Hoca, Beşiktaş'a gelmeden önceki algı, ayağa pas, daha hızlı oynatmaya doğru itmiş. Kadro seçimlerini de ona göre yapıyor. Avrupa'da ve dünyada Beşiktaş kadar sirkülasyon olan kulüp görmedim. 2 yıl önceki kadrodan sadece Gökhan ve Caner var. Bu kadar sirkülasyonda, bir de teknik direktör değişince sezona problemli başladı."


-BÖYLESİNE TECRÜBELİ BİR OYUNCUNUN BUNU YAPMAMASI LAZIM-

"Domagoj Vida, ilk dakikalarda 4-5 kez rakip ceza alanındaydı. İlk kez kendi ceza alanına girdi, penaltı yaptırdı. Oyuncu o itmeyle düşmedi, eli hissedince kendini attı. Böylesine tecrübeli bir oyuncunun bunu yapmaması lazım."

FLAŞ SÖZLER! "TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMASI LAZIM"

"Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük yapması lazım. Ben olsam Atiba'yı oyuna alırım. Marsı keserim. İkinci golü yersen maç farka gidebilir. Beşiktaş'ın kazanabileceğini düşünüyorum. Atiba'yı oyuna alıp ani kontraatakları kesmesi lazım. Atarsan 1-1, 2-1 yaparsın."(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder