Adalı ve Çebi'nin gözü Hürser Tekinoktay'ın 1617 oyunda - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Adalı ve Çebi'nin gözü Hürser Tekinoktay'ın 1617 oyunda

Share This

Beşiktaş’ta başkanlığa aday olan Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı, bir öncesi seçimde Hürser Tekinoktay'ın aldığı 1617 oyun peşine düştüler.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta başkanlığa aday olan Ahmet Nur Çebi de, Serdal Adalı’da bir önceki seçimde Hürser Tekinoktay’a giden bin 617 tepki oyunun peşinde. İki tarafa da yakın isimlerin Orman’a tepki olarak verilen oyların 20 Ekim’de başkanı belirleyeceği görüşünde.
Gelen bilgiler ise; Demirören ve Orman’ın kemik oylarının Adalı’nın yanında olduğu. İki eski başkan döneminde kulübe üye yapılan üyelerin bu seçimin kaderini belirleyeceği, kemik oy denilen bu oyların oranının ise 5-6 bin civarında olduğu konuşuluyor.

5-6 aydır seçim için hazırlanan Ahmet Nur Çebi, seçimi dernekler üzerinden kazanmak istiyor. Çebi her derneğin kapısını çalıyor. Kendileriyle bir araya geliyor. Fikirlerini alıyor. Projelerini anlatıyor. Dernekler içinde Çebi’nin ağırlığının oluştuğu konuşuluyor. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder