Avcı'da Galatasaray gerçeği! Yönetimin B planı hazır - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Avcı'da Galatasaray gerçeği! Yönetimin B planı hazır

Share This

Beşiktaş’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi seçim sürecinde olduğu gibi başkanlığından sonra verdiği ilk röportajda da Abdullah Avcı’ya aba altından üçüncü kez sopa gösterdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'taki seçim sürecinde, “hoca bu işi götüremeyeceğini görürse kendisine düşeni zaten yapacaktır” diyen Ahmet Nur Çebi başkan seçildikten sonra ilk açıklamasında, “eğer bir sorun olursa Abdullah Avcı zaten zaten gereğini yapabilecek kalitede ve değerde bir hocamız” dedi. Dün de "Abdullah Avcı'yı severim.Kötü gidersek hoca da benim kadar akıllı bir adam. Kendisini yakar, Beşiktaş'ı yakmaz" diyerek tecrübeli teknik adama G.Saray maçının son şansı olduğu mesajını gönderdi.

BAZI FUTBOLCULAR: AVCI, G.SARAY’I YENSEK BİLE BIRAKIR

Gelen bilgiler ise Beşiktaş’ta futbolcuların Abdullah Avcı’dan umutlarını çoktan kestiği yönünde. Herkesin artık yeni hocanın kim olacağını konuştuğu belirtiliyor. Futbolcular arasında, “hoca G.Saray’ı yensek bile gurur yapacağı için bırakır…” diyenler bile var.

ÇEBİ’NİN B PLANI SERGEN’LE TÜM ANLAŞMALAR TAMAM

Zaten Çebi’nin her fırsatta Abdullah Avcı’nın geleceği için Ocak ayını işaret etmesi yeni başkanın B planı olduğunu ortaya koydu. Çebi’nin B planının Sergen Yalçın olduğu, genç teknik adamla her konuda anlaşıldığı ise gelen bilgiler arasında. Avcı’nın istifa etmemesi durumunda bile Ocak ayında gönderileceği ciddi ciddi kulüp içinde konuşuluyor. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder