Çalımbay'dan Mert Hakan ve Emre Kılınç açıklaması! Tekliflerle ilgili konuştu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Çalımbay'dan Mert Hakan ve Emre Kılınç açıklaması! Tekliflerle ilgili konuştu!

Share This

Süper Lig'de 12. haftayı lider tamamlayan Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Performanslarıyla herkesin takdirini toplayan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'tan övgüyle bahseden Çalımbay, bu isimlerin önemli yerlere geleceğine inancının tam olduğunu aktardı.

Erdoğan Yeşilyurt'un da her iki ayağını kullanabilen çok iyi bir futbolcu olduğuna değinen başarılı çalıştırıcı, her zaman bu oyunculardan faydalanmaya çalıştıklarını belirtti.

Mert Hakan ve Emre'ye gelen transfer teklifleriyle ilgili değerlendirme yapan Çalımbay, şunları söyledi:

"Bu, yönetimimizin vereceği bir karar. Çok iyi bir strateji belirleyip, ona göre hareket etmemiz gerektiğini yönetime söyledim. Kulüp de oyuncu da haklı. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay var ve kulüp para alıp göndermek ister. Talip olan kulüp de, '6 ayı var, niye bu kadar para vereyim?' diyor. Herkes bir şey diyor. O ara oyuncular da gitmek istiyor. Hepsinin kendine göre bir hedefi var. Gitmeleri gayet doğaldır. Onlara karşı çıkmak veya başka türlü düşünmek yanlış olur. Fakat burada kaldıkları sürece her şeylerini vermeleri gerekiyor, veriyorlar da. Gitmezlerse bizim için bir sorun yok, aynı şekilde işimize devam ederiz. Eninde sonunda mutlaka giderler, çünkü ikisi de iyi oyuncu ve yukarıları hak eden arkadaşlarımız."


Deneyimli teknik adam, devre arası transfer çalışmalarını, gidecek oyuncuların durumuna göre yapacaklarını, kafasında alacağı 2 oyuncu bulunduğunu ve takımda dengeleri bozmamaya gayret gösterdiğini anlattı.
( beIN SPORTS )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder