Beşiktaş'ın efsaneleri devleri yıktı! Haftaya damga vurdular... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın 'kolej takımı' ile 3 yıl üst üste şampiyon olarak tarihe geçen kadrosunda görev yapan Rıza Çalımbay, Sergen Yalçın ve Mehmet Özdilek, çalıştırdığı takımlarla devleri yıkarak 15. haftaya damga vurdu.


siyahlabeyaz | 1989-90, 1990-91, 1991-92 sezonlarında 3 sene üst üste şampiyon olarak tarihe geçen Beşiktaş'ta o dönem forma giyen efsane isimler, Süper Lig'in 15. haftasına damga vurdu.


'Atom Karınca' Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek en yakın takipçisinin 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturdu. Siyah-beyazlı kulübün eski maestrosu Sergen Yalçın ise BtcTurk Yeni Malatyaspor'un başında pazar akşamı eski takımını Vodafone Park'ta 2-0'lık skorla devirdi, sürprize imza attı. 

'Şifo' Trabzon'da sürpriz yaptı

Son olarak da futbolculuk yıllarında stil olarak Belçika'nın efsane oyuncusu Enzo Scifo'ya benzetildiği 'Şifo' lakabını alan Mehmet Özdilek de dün akşam Trabzonspor'u kendi evinde 2-1 yenmeyi başardı.  

Sergen Yalçın'ın talebeleri 15. hafta sonunda 23 puanla 7. sırada; Mehmet Özdilek'in Denizlispor'u ise 21 puanla 9. sırada yer alıyor...(Skorer)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder