Demirkol, maçın olayını yorumladı! "Çakır, iki oyuncuyu el sıkıştırdı ama..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Demirkol, maçın olayını yorumladı! "Çakır, iki oyuncuyu el sıkıştırdı ama..."

Share This

Mehmet Demirkol dün akşam oynanan derbiyi değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İş buradan koptu önce... Luis Gustavo’nun bir görev karmaşası yaşamadığı herhalde ilk maçtı.Oyunun savunma ve hücumda merkezi oldu.

İşbilir uydusu ise Ozan... Dripling, çalım ve şutları da eklediği iyi oyununda asıl önemli görev ikinci toplardı. Bu tabii sadece onun işi değildi ama Tolga ve Deniz’le birlikte bu işi çok iyi yaptılar. Maçın başında onların merkezi olduğu yıpratıcı baskı Avcı’nın hayal ettiği hızlı hücumları imkansız hale getirdi. Fenerbahçe orta sahası geçen hafta ne kadar geçirgense bu hafta da o kadar geçilmezdi. Ljajic girdikten sonra ev sahibi orta saha merkezini geri çekti ama kaptıkları her topla Beşiktaş’ı geri koşturdu. Jailson’un yere düşüp Burak’ın önüne bıraktığı top dışında akan oyunda bir şans vermediler rakibe. Ve akın yeniletmediler. Fenerbahçe için, çektikleri 17 şuttan ve biraz ofsayt dikkatiyle daha farklı bir galibiyet de mümkündü.

Gecenin sorusu

Bir takımın merkezi bir haftada her yönüyle nasıl olur da 180 derece değişebilir?

Maçın starı

Tolga, Rodrigues’ten daha güvenilir, etkili ve önemlisi topla iyiydi. Belki onun hızı yoktu ama top da katılmadı. Deniz mükemmel bir dinamizmle oynadı. Bütün bunları mümkün kılan merkez performansıydı. Gustavo birinci sınıftı. Ozan ise ilk transfer olduğunda hayata ettirdiklerini ete kemiğe büründürdü.

Maçın olayı

14’te Elneny orta sahada topu aldı. Gustavo arkasındaydı. Pas atacak kimse bulamadı, geri gitti, dönüp bağırdı. Çakır iki oyuncuyu el sıkıştırdı ama Mısırlı aslında kendi arkadaşlarına bağırdı.

Kısa mesaj

Emre bu takımın en iyi oyuncusu. Ama takımın temeli değil çileği olmalı.
(Mehmet Demirkol / Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder