Metin Tekin : "Fenerbahçe, öne geçtiği anda Beşiktaş'ın oyun planı bitti." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Metin Tekin : "Fenerbahçe, öne geçtiği anda Beşiktaş'ın oyun planı bitti."

Share This

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından beIN SPORTS yorumcularından Metin Tekin değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Metin Tekin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Hakemlerin belirlediği bir oyunsa futbol, bu kadar para harcamaya gerek yok. Zaten kulüpler borç içinde. Böyle bir şey yok... Fenerbahçe, bugün oyunla üstündü. Bu oyun her zaman Fenerbahçe'ye maç kazandırır mı, zor. Sosyal medyada penaltı verilmedi vs. dendi. Beşiktaş'ta Karius da Abdullah Avcı da bunlara değinmedi. Bunlar çok önemli. Ali Koç'un küfürle ilgili olarak yaptığı açıklamaları değerli buluyorum.

Fenerbahçe, öne geçtiği anda Beşiktaş'ın oyun planı bitti. Ljajic'in girmesi gerekiyordu.

Emre, umuyorum ki 2020 Avrupa Şampiyonası'nda oynar ama her zaman böyle maçlarda oynayamaz. Ancak bunun kararını vermek çok zor.

Bu meslek her zaman eleştiri alacğaınız bir meslek. Kamuoyunda yapılan bütün yorumlar eleştiriye açıktır. Bizim işimiz de kamuoyuna açıktır. Yanlış görüp yanlış yorumlayabiliriz. Eleştirilir. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder