Önder Özen : "Eğer Ljajic ve Oğuzhan ile başlamazsanız Fenerbahçe maçı vermez!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Önder Özen : "Eğer Ljajic ve Oğuzhan ile başlamazsanız Fenerbahçe maçı vermez!"

Share This

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından beIN SPORTS yorumcularından Önder Özen değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Özen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fenerbahçe her şeyi doğru yaptı diyebiliriz. Belirgin bir kalite farkı vardı. Serdar savunma performansıyla, Gustavo iki yönüyle, Vedat hücumda farkını gösterdi. Ozan yüksek form göstererek bana göre maçın yıldızı oldu. Beşiktaş bugün bunları gösteremedi. Beşiktaş kalibresinde görünmedi birçok futbolcu.

Ozan'ın attığı golde Fenerbahçe topu 1.5 saniyede geri aldı. Bu önemliydi. Kadıköy'de Fenerbahçe'yi savaştırırsanız kazanır. Fenerbahçe'yi oyuna davet ederseniz maça ortak olabilirsiniz. Buna Beşiktaş davetiye çıkardı. Fenerbahçe savaşında burada kaybetmiyor.


Beşiktaş içinde Ljajic ve Oğuzhan'ın olduğu bir kadroyla başlasaydı, gel oynayalım demiş olacaktı. Bunların olmadığı bir kadroyla çıkarsanız, gelin savaşalım demektir. Burada Fenerbahçe böyle maç vermez. Belirgin de bir fark var. Ozan sezonun oyununu oynadı, sadece attığı gol için demiyorum. Özgüveni almış, seyirci belirlemiş. Bugün 22 kişiyi yönetmiş gibi göründü. Belirgin bir fark attı, Gustavo ile birlikte.

Beşiktaş aldığı her 10 toptan üçünü Fenerbahçe'ye attı. Fenerbahçe, tempo ve kalite olarak Beşiktaş'tan daha iyi. Bu kadar da top verirsen kazanma şansın kalmıyor. Abdullah Avcı'nın stratejilerini beğenirim ama bu maç adına yanlıştı, ben doğru bulmadım.

Ersun Yanal kırılmış, kime kırıldı bilmiyorum. Oyuncularına kırılmadığına eminim. Taraftar çok ciddi alkışladı. Tribünle de alakalı değil gibi. Kırgınsa da devre bitimini beklemek çıkması muhtemel bir krize de engel olurdu. Deneyimli bir teknik adamın 16.haftada rüzgara kapılmasını doğru bulmadım, zamanlama doğru değil. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder