Abdullah Avcı’nın ipini Atiba’nın sözleri çekti - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı’nın ipini Atiba’nın sözleri çekti

Share This

Beşiktaş’ta görevine son verilen Abdullah Avcı, Ümraniye’de takımla vedalaştı…


siyahlabeyaz | Avcı’nın vedasında diğer vedaların aksine oldukça soğuk geçti. Başta son bir haftada iki kez tartıştığı Caner Erkin olmak üzere Karius, Vida, Oğuzhan ve Ljajic hocaya oldukça soğuk şekilde veda etti. Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül ise hocayla oldukça samimi şekilde vedalaştı. Bu ayrlığı beklemelerine rağmen Boyd ve Diaby gibi isimlerin yaşananları anlamaya çalışmaları dikkat çekti. Avcı’nın, Başkan’ın kendisine söylediği, “seninle artık çalışmayacağız” sözlerinden sonra takımla vedalaşmak için izin aldığı ise gelen bilgiler arasında.


Saat 14:00’te başlayan ve 19.30 sularında ayrlık haberinin gelmesinde özellikle Atiba, Burak ve Gökhan Gönül’ün Avcı için söyledikleri etkili oldu. Burak ve Gönül, hoca için oldukça güzel sözler söylemelerine rağmen, “artık güvenilirliğini kaybetti. Takım içinde kendisine olan inanç kayboldu” sözlerinin etkili olduğu bildirildi. Avcı’nın ipini çeken ise Atiba’nın, “geldiği ilk günden itibaren kendisine bir inanç ortamı yaratamadı. Oynatmak istediği sistemi bile doğru anlatamadı. Takım içinde, hocaya inanan hiçbir oyuncu yok” sözleri oldu.

Avcı ile Çebi’nin uzun soluklu, odaya girip çıkmalı, sigara ve çay molalı toplantısında sinirler son dönemeçte gerildi. Yaklaşık 5-5.5 saatlık görüşme maratonun son 1 saatinde Başkan ile Çebi arasında tazminat konuşmaları yaşanmaya başladı. Özellikle Avcı’nın bir yerden sonra, rest çekerek "Bundan sonrasını avukatımla konuşursunuz" sözlerinin ipleri kopardığı bildirildi.

Hatta Avcı’nın görevden alındığıyla ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamanın da Avcı tarafından tesislere çağrılan avukatının gözleri önünde son halini de aldığı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder