Beşiktaş taraftarının tepki gösterdiği Fatih Aksoy konuştu: Biraz kırıldım ama yapacak bir şey yok - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş taraftarının tepki gösterdiği Fatih Aksoy konuştu: Biraz kırıldım ama yapacak bir şey yok

Share This

Sivasspor'da kiralık olarak oynayan ve Beşiktaş'ı 2-1 ettikleri mücadelede Muhammed Elneny ile bir tartışma yaşadıktan sonra siyah-beyazlı taraftarların tepkisine maruz kalan Fatih Aksoy açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 18. haftasında lider Demir Grup Sivasspor, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş altyapısından yetişen, bonservisi siyah-beyazlılarda olan ve Demir Grup Sivasspor'da kiralık oynayan Fatih Aksoy maçın ardından açıklamalarda bulundu.


"ÜLKE OLARAK YABANCI OYUNCULARI SEVİYORUZ"

Fatih Aksoy "Beşiktaş altyapısına girdiğimde 16 yaşında bir çocuktum. Burada çok şey öğrendim. İlk öğrendiğimiz şey, iş ahlakıydı. Öğrendiğim şey; oynadığın armaya hizmet edip, formayı en iyi şekilde terletmekti. Bize bunu öğrettiler. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Maç içinde istenmeyen şeyler oldu. Ülke olarak yabancı oyuncuları biraz seviyoruz. Taraftarın tepkisine biraz kırıldım ama yapacak bir şey yok. Şimdi 6 ay daha burada oynayacağım. Umarım Sivasspor'u şampiyon yaparız. Beşiktaş'a da başarılar diliyorum" dedi.

Demir Grup Sivassporlu futbolcu Ziya Erdal da "Tüm arkadaşlarımı, buraya gelen taraftarları tebrik ediyorum. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Beşiktaş, taraftarıyla baskılı oynuyordu. Buna karşı koymamız gerekiyordu ve bunu yaptık. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var" şeklinde konuştu. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder