Beşiktaş'ta 2.8 milyon euro'luk kriz! 5 maça daha çıkarsa... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta 2.8 milyon euro'luk kriz! 5 maça daha çıkarsa...

Share This

Maddi açıdan sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ta sözleşme krizi yaşanıyor. Sezon başında kiralık olarak kadroya dahil edilen Pedro Rebocho'nun Süper Lig'de 5 karşılaşmada daha 45 dakika ve üzeri süre alması durumunda, sözleşmesinde bulunan zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 18. haftasında sahasında lider Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, sıkıntılı günler geçirmeye devam ediyor.


Maddi sıkıntılarla boğuşan ve TFF tarafından uygulanan harcama limiti nedeniyle transferde eli kolu bağlanan siyah-beyazlı ekipte 2.8 milyon euro'luk kriz meydana geldi. Kara Kartallar 24 yaşındaki Portekizli sol bek Pedro Rebocho'yu, 400 bin euro karşılığında 1 yıllığına kiralık olarak Guingamp'tan kadrosuna katmıştı.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ'TAN KONGRE AÇIKLAMASI!


Ajansspor'un haberine göre, beklentileri pek karşılayamayan Rebocho'nun sözleşmesinde 2.8 milyon euro'luk bir zorunlu satın alma opsiyonu olduğu ortaya çıktı. Anlaşmada yer alan maddeler ise şu şekilde: Beşiktaş, Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu ilk 4'te tamamlarsa Portekizli futbolcunun bonservisini alacak.

Bir diğer maddeye göre 24 yaşındaki sol bekin Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde 45 dakika ve üzeri sahada kaldığı maç sayısı 20'ye ulaşırsa opsiyon yine devreye girecek. Bu sayı şimdiden 15'e ulaşmış durumda.

Ayrıca anlaşmaya göre Kara Kartallar, oyuncunun bir sonraki satışından kar edilmesi halinde bu miktarın yüzde 30'unu Guingamp'a verecek. Sıkıntılı günler geçiren Süper Lig devinin 2.8 milyon euro'luk bonservis için nereden kaynak bulacağı ise merak konusu... (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder