Beşiktaş'ta gönderilecekler ve fedaya zorlananlar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta gönderilecekler ve fedaya zorlananlar

Share This

Oyuncu satmadan ya da yüksek maliyetli oyuncularını elden çıkarmadan transfer yapamayacak olan Beşiktaş’ta yönetimin eli kolu bağlandı.


siyahlabeyaz | Yönetimin bir kısmı yüksek maliyetli oyuncuları maaşları konusunda ikna etmek için harekete geçti. Bir kısmı da futbolcu satışı yapmak için yollara döküldü.

Satılmaya çalışılanlar:

* Adem Ljajic: İtalya’dan teklifler olduğu iddia edilen Sırp oyuncu için takas olmadan para kazanmaya çalışılacak. Aynı bölgede forma giyen Yunus Mallı üzerinde bu yüzden duruluyor.

* Güven Yalçın: Sezon başında İtalya’dan gelen teklifler şu anda yok. Ancak menajerlere Güven için görüşmelere hazır olunduğu mesajı verildi. Satıştan Elif Elmas mucizesi bekleniyor.

* Victor Ruiz: Sürekli sakat olan İspanyol oyuncunun ülkesine dönmesi sayesinde 2-2.25 milyon Euro’luk bir bütçe yaratılabileceği tahmin ediliyor.

* Douglas: Sakatlığı yüzünden sahada kimsenin göremediği Brezilyalı oyuncuyu ülkesinden bir takıma satarak en azından 1-2 milyon euro’luk bütçe yaratmak da hayaller arasında.

* Tyler Boyd: Her ne kadar Avrupa’da kalmak istese de, Boyd’un ABD ya da Meksika liglerinden birisine sürpriz bir rakam satılması ihtimalinin ortaya çıktığı gelen bilgiler arasında.


Fedaya zorlananlar:

* Oğuzhan Özyakup: Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “sana 2.4 milyon euro veremem. Yok böyle bir para diyerek kucağını çektiği Oğuzhan Özyakup, 400 bin euro’luk feda dedi. Ancak Çebi’ye bu yetmedi.

* Jeremain Lens: Önümüzdeki 2.5 sezonda 4 milyon euro’ya yakın bir rakam daha kazanacak olan Hollandalı oyuncu kesinlikle gönderilmek isteniyor. Çareler ve yollar aranıyor. (Fotospor)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder