Canlı yayında çarpıcı sözler!: "Fikret Orman ceketini alıp gitti. Şimdi Beşiktaş için kayyum yolu görünüyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Canlı yayında çarpıcı sözler!: "Fikret Orman ceketini alıp gitti. Şimdi Beşiktaş için kayyum yolu görünüyor"

Share This

Beşiktaş’ın Eski Yöneticilerinden Hasan Bozkurter, siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi. Eski Başkan Fikret Orman’ın açıklamalarını değerlendiren Bozkurter, ”Fikret Orman kulübü iflas noktasına getirdi ve gitti. Beşiktaş tüm mal varlığını satsa borcu kapatamaz. Orman’ın ibra edilmemesi normal. Beşiktaş için kayyum yolu görünüyor” diye konuştu.


siyahlabeyaz | Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Hasan Bozkurter’in açıklamaları şu şekilde:


Hasan Bozkurter: ”Beşiktaş için bu saatten sonra kayyum yolu görünüyor”

Fikret Orman’ın camiaya diyecek bir şeyi yok. O yüzden basın toplantısı düzenlemedi ve programa katıldı. 7 yıl iktidardayken Demirören yönetimi üzerine bir propaganda yaptı. Beşiktaş kayyumun K’sini görmemişti. Ama bu saatten sonra kayyum yolu görünüyor. Önümüzdeki yıllar Beşiktaş adına temlikli. Bankalar Birliği ile ayrılmadan önce bir anlaşma imzaladılar. Ortada bir madde var. Başkan ve yönetim bu krediyi aldıktan sonra cebinden para koyarsa, borçlar bitene kadar parayı alamaz diyor. Beşiktaş Belediye’sine 32 milyon borcu var. Vergileri vermemişsin almışsın ceketi gitmişsin. Ahmet Nur Çebi’nin avukatı değilim. Ama doğruları konuşmak gerek.

SERGEN YALÇIN OLMAZSA SÜRPRİZ ADAYLAR...


”Takım çok iyiyse niye oyunculara teklif yok?”

Fikret Orman’ın bu çıkışının altında yatan olay nedir? Gemiyi batma noktasına getirmişsin. Bütün bankalarda kredibiliten bitmiş. Bu transferleri kim yaptı? Madem takım çok iyiyse neden Beşiktaş geriye düştü? Bu kadar insan, camia hiçbir şey anlamıyor. Sadece Orman bu işi biliyor. Öyle mi? Beşiktaş’ın transfer yapabilmesi için oyuncu satması, göndermesi gerek. Beşiktaş’tan mevcut oyunculara bir teklif geldi mi? Herhangi bir teklif yok. Takım çok iyiyse neden teklifler yok?


”Fikret Orman halüsinasyon görüyor”

Fikret Orman, ‘Önceki yöneticiler birbirlerine böyle şeyler demedi. Bu geleneksel yapı bozuldu. Beni ibra etmediler ve aleyhimde konuştular’ diyor. Ne zaman Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı’nın kulüpten üyeliği düşürüldü? Beşiktaş’ta böyle bir şey daha önce yok. Fikret Orman halüsinasyon görüyor. Sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor. İktisatta çok kolay bir olay var. Eğer özvarlığın borcun altındaysa iflas edersin diyor. Beşiktaş tüm mal varlığını satsa borcu kapatamaz. Sen kulübü iflasa sürüklemişsin, çıkıp konuşuyorsun.

“Paralar nerede” söylemi üzerine…

Beşiktaş’ta hiçbir zaman başkana ‘Paralar nerede?’ diye sorulmadı.  Beşiktaş bunları yaşadı. Fikret Orman, ekonomik yapıyı gördü ve gitti. Daha önce de protesto ettiler, o zaman neden aday oldu? Hikaye anlatıyor. Bankalar Birliği’nden gelecek parayı beklediler. ‘Bizim kimseye borcumuz yok’ dediler ama ödemeler yapılmıyordu. FIBA’ya 1,5 milyon Euro’ya yakın transferi açmak için para yatırmak gerekiyor. Güçlü başkan cebinden versin diyor da Orman cebinden ne verdi? Demirören zamanının futbolcularının borçlarını ödedim diyordu ama kendisi ne yaptı? Her taraf tıkanmış durumda. Allah, Ahmet Nur Çebi’ye yardım etsin. Beşiktaş ekonomik olarak bitmiş.

ABDULLAH AVCI'NIN İPİNİ ATIBA'NIN SÖZLERİ ÇEKTİ!


”Ahmet Nur Çebi’nin verdiği para buhar oldu”

Beşiktaş’ın aldığı galibiyetler kasaya girmiyor. Sen kulübü bu hale getirmişsin. Bunları da söylese… Basın toplantısı için geliyorum demişti, olmadı. Bazı sorularla karşılaşmamak için programa çıktı. Seni ibra edip madalya mı taksın Beşiktaş? Tabi ki ibra etmeyecekler. Orman’ın ibra edilmemesi son derece normal. Ahmet Bey, bildiğim kadarıyla 15 milyon para verdi. Para buhar oldu, borçlar var diye. Beşiktaş’ın menfaatleri korunmadığı için bu eleştirileri yapıyoruz. Bu yapıda Beşiktaş nasıl dönecek? Fikret Bey bunu anlatsın. (Ajansspor Özel Haber)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder