Oğuzhan Özyakup, Sergen Yalçın'a rağmen gitti ''Kararımı çok önceden verdim...'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Oğuzhan Özyakup, Sergen Yalçın'a rağmen gitti ''Kararımı çok önceden verdim...''

Share This

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'tan Feyenoord'a transfer olan Oğuzhan Özyakup, Sergen Yalçın ile konuştuğunu ancak kararını çok önceden verdiği için bu transferin gerçekleştiğini açıkladı.


siyahlabeyaz | Oğuzhan Özyakup'tan Feyenoord'a transfer açıklaması geldi. Hollanda doğumlu oyuncu, ''Hepimizin bildiği kulüp olarak zor günler atlattık. Son bir senedir benim performansım da tartışılır oldu. Önümüzde EURO 2020 var. Ailem Hollanda'da yaşıyor. Kendimi güvenli hissedeceğim yere gidiyorum'' dedi.


Oğuzhan Özyakup ayrıca yeni teknik direktörün Sergen Yalçın'ın takımda kalmasını istediğini; ''Sergen Hoca ile dün akşam konuştuk. Onun da güzel fikirleri vardı ama kararımı çok önceden vermiştim. İnşallah bu anlaşma iki taraf için de iyi olur. Mutlu olmak için, huzurlu olmak için Hollanda'ya gidiyorum. Umarım iyi bir performans sergilerim ve Beşiktaş'a para kazandırırım. Başkan gitti, hoca gitti... Ben de istediklerimi yapamıyorum, farklı sebepleri de var. Ailem Hollanda'da yaşıyor. Oynayabileceğim bir yere gidiyorum'' diyerek açıkladı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder