Önder Özen'den 4 yıldız için flaş sözler : "Süper Lig seviyesinde oldukları bile mıamma!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Önder Özen'den 4 yıldız için flaş sözler : "Süper Lig seviyesinde oldukları bile mıamma!"

Share This

Süper Lig'in 18. hafta maçında Sivasspor, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. beIN SPORTS yorumcularından Güntekin Onay, Metin Tekin ve Önder Özen mücadeleyi yorumladı.


siyahlabeyaz | Onay, Tekin ve Özen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


Rıza Çalımbay'ı 17 defa maç önü ve maç sonu dinledik. Koşu ve mücadelenin altını çiziyordu. Bugün bunları gördük. Sivasspor bugün fizik kaliteyi ortaya koydu. Fatih, Hakan ve Ziya; Beşiktaş'ın orta sahasına yakın oynadı. Basit görülebilir plan. Madem basit bunu çözsünler. Beşiktaş bunun üstesinden gelecek doğruyu bulamadı.

Sivassporlu oyuncuların açıklamalarında şunu gördüm: 'Birbirimize destek veriyoruz, değer veriyoruz.' Gökhan Gönül, 'Sadece istemek yetmez' diyor. İstiyorsanız belli edin. Beşiktaşlı oyuncu bu yolu yürümeyi istiyorsa Gökhan Gönül gibi hareket etmeli.

Açık konuşmak gerekirse; Lens, N'Koudou, Diaby ve Rebocho'nun Süper Lig seviyesinde bile oldukları muamma...

Karius, Liverpool'dan değil de Türkiye'de başka bir takımdan gelseydi, durumu şu an başka olabilirdi. Karius'un da maç aldığını pek hatırlamayız. Bu tip ekiplerde kaleciler birkaç maç almalı. Bugün Galatasaray yarıştaysa Muslera'ya neden kadar borçlu, bunu söylemeye gerek yok herhalde.

Sivasspor'un kadrosu uyumlu. Düştüğünde panikle transferler yapmadı. Takımı koruyarak devam ettiler. Appindangoyé topa değil, Burak'a müdahale ediyor. Penaltı. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder