“Şenol Güneş’e para göz diyenler gelsin de…” Abdullah Avcı, Ahmet Nur Çebi’yi çıldırttı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

“Şenol Güneş’e para göz diyenler gelsin de…” Abdullah Avcı, Ahmet Nur Çebi’yi çıldırttı

Share This

Beşiktaş’tan Abdullah Avcı’nın görevine son verildiği ile ilgili açıklama yapıldı. Ancak Avcı’nın kovulduğu, ya da istifa ettiğine yönelik bir açıklama yapılmadı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş eski yöneticisi Candaş Tolga Işık Asbaşkanı Emre Kocadağ’a dayanarak "Hoca istifa etmedi. Karşılıklı olarak devam etmeme kararı aldık. Şartları ilerleyen günlerde belirleyeceğiz” iddiasını ortaya attı


Gelen bilgilere göre Beşiktaş’ta Başkan Çebi ya da yönetimden herhangi bir kimse Abdullah Avcı’yla herhangi bir şekilde bir araya gelmeyecek. Bundan sonraki süreçt kulübün avukatlarıyla Avcı’nın avukatları arasında çözülecek.

Ancak gelen bilgilere göre daha önce, “Abdullah hoca sorun olursa gereğini kendisi yapar" diyen Çebi’nin, Avcı’nın istifa etmemek konusunda direnmesi yüzünden çok kızgın olduğu ve “Şenol hocaya para göz diyenler, gelsin bir de Abdullah hocayı dinlesin…” diyerek çok sert ifadeler kullandığı iddia edildi.

Yılda 1.7 milyon euro’dan 3 yılda 5.1 milyon euro’ya imza atan Avcı’nın sözleşmesinde hangi tarihten itibaren kovulursa kovulsun 5.1 milyon euro’luk ödemenin yapılması şartı bulunuyor. Şart ancak Avcı’nın kovulmasından yeni bir takımla anlaşıp o takımın başına geçene kadar olan süreci kapsıyor.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'A ÖYLE BİR RAKAMA İMZA ATACAK Kİ!


Şu ana kadar 850 bin euro alan Avcı eğer bazı haklarından vazgeçmezse 4 milyon 250 bin euro daha alma hakkı var. Ancak 2022’nin Haziran ayına kadar çalışmamak şartıyla. Çebi’nin de oldukça kızgın bir şekilde çıktığı toplantıdan sonra, “eğer niyeti bozuksa, parasını öder, çalıştırmam. O da köşesinde emekli gibi oturur” dediği bildirildi.

Kulübün avukatlarının ilk etapta Avcı’ya sezon sonuna kadar olan olacağını da verip, diğer iki yıllık alacaklarından vazgeçmesini isteyeceği gelen bilgiler arasında. Avcı’nın ise şu anda ne düşündüğü ya da avukatlarına nasıl bir talimat vereceği bilinmiyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder