Sergen Yalçın, Beşiktaş’ta öyle bir rakama imza atacak ki! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı’yla yolların ayrılmasından sonra gözler Sergen Yalçın’a çevrildi… 


siyahlabeyaz | Malatyaspor’la yollarını ayırmasından sonra Kasımpaşa’dan aldığı teklifi, “Beşiktaş’ı bekleyeyim…” diyerek reddeden Sergen Yalçın’la ilk görüşmenin Erdal Torunoğulları ile yapıldığı bildirildi.


Başkan Ahmet Nur Çebi ve Emre Kocadağ, Avcı ve futbolcular Gökhan Gönül, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül’le birer görüşme yaparken, Sergen’le görüşmenin ise Torunoğulları aracılığıyla yapıldığı bildirildi. Beşiktaş’ın transferden sorumlu yöneticisinin Sergen’e, “durumu biliyorsun. Bizimle para konuşacaksan. Konuşma. Gel Beşiktaş’ın çocuğu olarak elini taşın altına koy” teklifini yaptı. Sergen de, “sen hiç merak etme” diyerek anlayış gösterdi.

Sergen’in Beşiktaş’a Terim’in Dursun Özbek döneminde geldiği gibi sembolik olarak 1903 TL aylıkla imza atacağı öğrenildi. Ancak yönetimin de bu jeste karşılık olarak kendisiyle gelecek yıl için anlaşacağı rakamın üzerine bu yılın yarım yıllık maaşını da etkileyeceği bildirildi.

Sergen’in büyük bir aksilik olmazsa, bu akşam ya da en geç yarın Beşiktaş’la sözleşme imzalaması bekleniyor. Sergen’in anlaşma yapılır yapılmaz Göztepe maçı için İzmir’e gideceği ve takımın başında olacağı ise gelen bilgiler arasında.

Bu arada Sergen Yalçın’la anlaşılması durumunda Beşiktaş’la sözleşme imzalaması durumunda yönetim tarafından “Sonunda kavuştuk” diye duyurulacağı gelen bilgiler arasında. Sergen, Beşiktaş’ın başına geçecek misiniz sorusuna, geçen yıl 13 Mayıs’ta, “Bir gün kavuşacağız”  diye cevap vermişti.(Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder