Sergen Yalçın’ın üzerini çizdiği 4 oyuncu “Bunlara sezon sonuna kadar forma vermeyeceğim!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın’ın üzerini çizdiği 4 oyuncu “Bunlara sezon sonuna kadar forma vermeyeceğim!"

Share This

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın bu sezon için hedefini Şampiyonlar Ligi olarak belirledi. Ligde ilk 2’ye girmelerinin kendileri için başarı olacağını söyledi.


siyahlabeyaz | Gelecek sezon şampiyon olmak için kadroda ilk 11’den az 1, rotasyonda da 3 genç oyuncusunun olması gerektiğini Başkan Ahmet Nur Çebi ve Emre Kocadağ’a anlattı.


Şampiyonluk yarışından uzak kalmanın kendileri için avantaj olduğunun üzerinde duran Sergen Yalçın,  kadroda ciddi değişiklikler yapacağını, en az 2-3 genç oyuncuyu sezon sonuna kadar direkt olarak oynatmak istediğini anlattı. Bunu taraftara anlatacağını, yönetimin de kendisinin arkasında durmasını istediğini rica etti.

GÖZTEPE - BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASININ GÖZLEMCİ HAKEM RAPORUNDA ÇARPICI İFADE!


Sergen; Karius’un yanı sıra gelecek sezon kadroda olmayacak Elneny, Diaby, kalırsa Rebocho’yu kullanmak istemediğini, satılmaları için Vida, Ruiz, Douglas, Nkoudou, Boyd, Lens ve Roco’yu oynatacağını söyledi. Bu oyuncular için kesinlikle görüşmeler yapılmasını istedi.

Gelecek sezon için sadece Adem Ljajic’in ve Atiba’nın kalmasını talep etti. Sırp oyuncunun yeteneklerine inandığını sadece Abdullah Avcı döneminde iyi kullanılamadığının altını çizdi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder