Sergen Yalçın’ın scout kardeşinin raporu belli oldu Olympiakos ve Union Berlin’den… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın’ın scout kardeşinin raporu belli oldu Olympiakos ve Union Berlin’den…

Share This

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'ın transferdeki ilk istekleri belli oldu. Sağ bek ve forvet isteyen Sergen Yalçın, scout kardeşi Gürsoy Yalçın'ın önerdiği Omar Elabdellaoui ile Union Berlin’den Sebastian Anderson isimlerini yönetime iletti.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın daha önce kendisiyle beraber 3 farklı takıma götürdüğü Erkan Kaş’ı Beşiktaş’a geri getirecek... Sivasspor, Kayserispor ve Malatyaspor’da sürekli yanında götürdüğü 28 yaşındaki sol bek oyuncusunu Sergen Yalçın, Beşiktaş’ta rotasyon oyuncusu olarak tutacak.


Sergen Yalçın teknik direktörlük kariyeri boyunca 35 kezle en fazla forma şansı verdiği Aatıf’ın rolünü ise Ljajic’e yükleyecek. Sergen, Cezayirli oyuncuyu, 10 numara, sol açık ve ikinci forvet olarak kullanmıştı. Sırp oyuncuyu da aynı şekilde kullanacak.

İŞTE ABDULLAH AVCI'NIN YENİ ADRESİ...


Sergen Yalçın'ın sisteminin kilit noktası ise sağ bek olacak. Gökhan Gönül’le devam edilip edilmemesi konusundaki kararı yönetime bırakan başarılı teknik adamın, kesinlikle Sivasspor’da harikalar yaratan Cicinho gibi sürekli öne çıkan bir sağ bek istediğini yönetime iletti.

İki farklı takımda beraber çalıştığı Adis Jahovic tarzında bir forvet isteyen Sergen Yalçın, gelecek sezon da benzer bir forvet istediğini söyledi.

Sergen Yalçın'ın kardeşi iki ismi önerdi

Sergen Yalçın'ın kardeşi Gürsoy Yalçın’ın izleyip, beğendiği ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek sağ bek ve santrfor isimlerini de yönetimle paylaştı. Bu isimlerden Olympiakos’la sözleşmesi biten Omar Elabdellaoui ile Union Berlin’den Sebastian Anderson’un isimleri öne çıkmış durumda. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder