Sergen'e sürpriz teklif! Hemde Beşiktaş maçı daha oynanırken... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen'e sürpriz teklif! Hemde Beşiktaş maçı daha oynanırken...

Share This

Sergen Yalçın İstanbul’da… Beşiktaş taraftarının 2-1 kaybedilen Sivasspor maçından sonra takımın başına geçmesini istediği Sergen’e sürpriz bir teklif geldi. Hem de daha Beşiktaş maçı oynanırken.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın İstanbul’da… Beşiktaş taraftarının 2-1 kaybedilen Sivasspor maçından sonra takımın başına geçmesini istediği Sergen’e sürpriz bir teklif geldi. Hem de daha Beşiktaş maçı oynanırken. Sergen’i, arayan Beşiktaş’ta futbol oynadığı dönemde yöneticiliğini yapan Turgay Ciner’di.


Kasımpaşa Başkanı Ciner, 6-0’lık Trabzonspor maçından sonra Sergen’i arayarak, “seni takımın başında görmek istiyorum” dedi. Sergen ise, “ben de sizinle çalışmak isterim ama bana birkaç gün süre verin” cevabını verdi.

Sergen’in Beşiktaş’ın Abdullah Avcı’ya ilgili bu hafta içinde alacağı karara göre Kasımpaşa’nın teklifini kabul edip etmeyeceğinin netleşeceği gelen bilgiler arasında.

Ciner’in Sergen’e sadece 6 aylık değil, en az 3.5 yıllık sözleşme teklif ettiği ve gidecek/kalacak oyuncuların seçilmesini de tamamen kendisine bırakmayı teklif ettiği bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder