SON DAKİKA | Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu! Gökhan Gönül şoku... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu! Gökhan Gönül şoku...

Share This

Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından ilk maçına yardımcı antrenör Şenol Fidan ile çıkacak olan Beşiktaş'ın Göztepe karşısında sahaya çıkacak olan 11'i belli oldu!


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. İzmir'de oynanacak maçta Göztepe'nin yeni yuvası Gürsel Aksel Stadyumu'nun açılışı da yapılıyor.


Son 8 resmi maçta 7 mağlubiyet alınmasının ardından teknik direktör Abdullah Avcı'nın görevine son veren Beşiktaş Yardımcı hoca Şenol Fidan ile maça çıkmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Göztepe maçında hangi formayı giyecek?

Siyah beyazlılar karşılaşma öncesi sahaya beyaz forma, beyaz şort ve beyaz konç ile çıkacak. Kaleci ise yeşil forma giyecek.

Göztepe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Göztepe ile Beşiktaş, Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Göztepe'nin yeni stadyumu Beşiktaş maçı ile açılacak. Göztepe - Beşiktaş maçı 26 Ocak 2020 Pazar günü saat 16.00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda sahne alacak. Karşılaşma beIN Spors 1 kanalından canlı ve şifreli yayınlacak.

Gökhan Gönül şoku!

Beşiktaş'ta Göztepe karşılaşmasına saatler kala faranjit olduğu öğrenilen tecrübeli savunmacı Gökhan Gönül ilk 11'deki yerini alamayacak. Gribal enfeksiyon sebebiyle Gökhan Gönül'ün Göztepe karşısında ilk 11’de oynayamayacağı ancak maç kadrosunda yer alacağı öğrenildi!

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i :

Karius, Karius, Douglas, Vida, Ruiz, Rıdvan, Necip, Atiba, Boyd, Diaby, N’Koudou, Burak (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder