” Başakşehir maçı için öyle bir plan yaptı ki… Sergen Yalçın’ın Adem Ljajic kararı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

” Başakşehir maçı için öyle bir plan yaptı ki… Sergen Yalçın’ın Adem Ljajic kararı

Share This

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, Başakşehir maçına Adem Ljajic'i hazırlıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Başakşehir ile kritik bir maça çıkacak. Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, Adem Ljajic’ten kolay kolay vazgeçmeyi düşünmüyor… genç teknik adam, beklentilerini karşılayamadığı içim Gaziantep maçının ilk yarısının sonunda oyundan aldığı Sırp oyuncuyu, Başakşehir maçında Abdoulay Diaby’nin yerinde kanatta oynatmayı planlıyor.


Bu şekilde hem Başakşehir’in Brezilyalı sağ beki Caicara’nın öne çıkmasını engellemek, hem de Kevin Prince Boateng’i forvetin arkasında 10 numarada kullanmayı planlıyor.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'TA 4 İSMİN ÜZERİNİ ÇİZDİ!


Sergen Yalçın'ın geçen haftaki performansını beğenmediğini hem basın toplantısında söylediği hem de yüzüne karşı anlattığı Adem Ljajic’le bir toplantı yaptığı ve “sana güveniyorum. Kalitene inanıyorum. Güvenimi boşa çıkarma. Sahaya çık futbolunu oynayan” anlamına gelecek ifadeler kullandığı bildirildi.

Sergen Yalçın bu sezon kanatta oynadığı 2 maçta 2 asist yapan Adem Ljajic’in kanat performansını görmek istiyor. Başarılı teknik adam, eğer Sırp oyuncunun kanat performansından da memnun kalmazsa bu kez de Jeremain Lens’i o kanatta sahaya sürmeyi düşünüyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder