Beşiktaş Liverpool'a bildirdi! Volkan'la el sıkıştı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kalesinde neredeyse her maç sorun yaşayan siyah beyazlılarda artık Loris Karius defteri kapandı. Konu ile ilgili Trabzonspor karşılaşması sonrası açıklama yapan Sergen Yalçın'da bu gelişmeyi doğrulamıştı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta geldiği günden bu yana uzun süren bir istikrarı asla yakalayamayan ve performansı ile neredeyse her karşılaşma sonrası eleştirilerin odağında yer alan Karius'un sözleşmesinde yer alan opsiyon maddesinin kullanılmayacağı Liverpool'a bildirildi.


Yeni kaleci arayışları basında çokça yer alan ve bir çok isimle de anılan Beşiktaş rotasını çok yakına çevirdi Beşiktaş, Başakşehir'den Volkan Babacan ile gelecek sezon için el sıkıştı. Volkan Babacan ile gerçekleşen görüşmenin ardından tarafların 2+1 yıl şeklinde anlaştığı ve ön görüşme sonu el sıkıştığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ARADIĞI İSİM BULUNDU!


Bilindiği gibi  geçtiğimiz yaz transfer döneminde ve devre arası da adı sıkça gündeme gelen 31 yaşındaki Volkan Babacan'ın kulübüyle Haziran 2021'e kadar sözleşmesi bulunmakta. Bu sezon sadece 4 kez Türkiye Kupası'nda forma giyen Babacan, tam 36 kez A Milli Takım forması terletti.

Başakşehir'in bu transferde Beşiktaş'a kolaylık sağlayacağı belirtildi. (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder