Beşiktaş'a Larin piyangosu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Sergen Yalçın gelecek sezonun planlamasına başladı. 


siyahlabeyaz | Gitmek isteyenler, yaş sorunu olanlar, tecrübesi olmayanlar, performansı yeterli olmayanlar ve daha bir çok kriteri ince eleyip sık dokuyan genç teknik adam gidecekler listesini belirlemeye çalışıyor. Sergen, böylece hem sayı hem de ekonomik olarak yer açıp kafasındaki isimlerin transferini gerçekleştirmek istiyor.

Beşiktaş, Cyle Larin transferinde olumlu gelişme bekliyor. Gelecek yılın transfer çalışmalarına şimdiden start veren Kara Kartal'a Larin'den olumlu bir haber gelebilir.

Bu yılın başında Belçika ekibi Zulte Waregem'e kiralanan ve orada gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiren Cyle Larin'e taliplerin olduğu öğrenildi.

Kiralık olarak oynadığı Belçika temsilcisinde 29 maçta 9 gol atıp 9 da asist yapan Kanadalı forvet oyuncusunu Beşiktaş'ın yazın elinden hatrı sayılır bir bonservis bedeliyle çıkarmak için çalışmalar yaptığı ve oyuncuya talipler olduğu da belirtildi.

Larin'in şu anda formasını giydiği Zulte Waregem'in yanı sıra, 24 yaşındaki golcüye İngiltere'den Leeds United'ın da talip olduğu iddia edildi.

Larin'i aynı zamanda diğer Belçika kulüplerinin de takip ettiği gelen haberler arasında.

Zulte Waregem, sezon sonunda Larin'i 2.5 milyon euro ödeyerek kadrosuna katma hakkına sahipken, buna karşın Beşiktaş'ın oyuncuyu başka bir takıma 4 milyon euro civarı bir bedelle satmayı düşündüğü bildirildi.

Beşiktaş'ın Larin'den gelecek olan para ile yazın yapacağı transferlerin bir kısmını finanse etmeyi düşündüğü ifade ediliyor.

Larin'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi ise 2022 yılında sona eriyor.
(Fotospor)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder